fbpx

3 Λόγοι για να πιστοποιήσεις το Microsoft Office με το ECDL

3 Λόγοι για τους οποίους χρειάζεται να πιστοποιήσεις το Microsoft Office με το ECDL.

Το Microsoft Office είναι ένα βοηθητικό εργαλείο το οποίο χρησιμοποιείται σε μεγάλο βαθμό στο σπίτι, στο γραφείο και στα σχολεία. Χρησιμοποιείται για την οργάνωση, διαχείριση και παρουσίαση, δεδομένων και αριθμών. Συμπεριλαμβάνει:

  • το Wordγια να δημιουργήσεις, να βελτιώσεις και να μοιραστείς έγγραφα
  • το Excelγια να αναλύσεις και να οπτικοποιήσεις δεδομένα
  • το PowerPointγια να δημιουργήσεις, να συνεργαστείς και να παρουσιάσεις ιδέες αποτελεσματικά
  • το OneNoteγια να οργανώσεις ιδέες μέσα σε ένα ψηφιακό σημειωματάριο
  • το Outlookγια να οργανώσεις email, να συντονίσεις προγράμματα και να είσαι ενήμερος για τις επαφές
  • το Accessγια να δημιουργήσεις προσαρμοσμένη βάση δεδομένων και να επεξεργαστείς δεδομένα και
  • το Publisherγια να εκτυπώσεις και να μοιραστείς επαγγελματικής όψης έντυπα.

Όσον αφορά την συστηματική εκπαίδευση του Microsoft Office, πολλοί θα ρωτούσαν για το εάν είναι απαραίτητο να λάβεις επιπλέον εκπαίδευση για ένα λογισμικό που ήδη οι περισσότεροι στην Ελλάδα χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας. Οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε ήδη αρκετά άνετοι με την χρήση των  προγραμμάτων MS Office, ειδικά αν έχουμε μία πιστοποίηση όπως αυτή του ECDL.

Όμως, γνωρίζοντας μόνο τα βασικά του MS Office δεν θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στην αναζήτηση σου για εργασία. Χρησιμοποιώντας μόνο το 50% των λειτουργιών στο MS Office δεν είναι αρκετό για να δώσει ώθηση στην καριέρα σου. Τώρα ας δούμε τους λόγους για τους οποίους χρειάζεται να μάθεις το MS Office επαγγελματικά.

Χρησιμοποιείται από σχεδόν κάθε εταιρεία παγκοσμίως.

Το MS Office είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο εργαλείο για την καταγραφή και οργάνωση πληροφοριών. Χρησιμοποιείται για παρουσιάσεις καθώς και επεξεργασία δεδομένων στο περιβάλλον γραφείου σε όλο τον κόσμο. Έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι φιλικό ως προς τον χρήστη, διαδραστικό και ισχυρό, το οποίο βοηθά στο να αυξηθεί δραστικά η παραγωγικότητα των χρηστών μέσα στο περιβάλλον του γραφείου.

Το MS Office συνοδεύεται από μεγάλη συμβατότητα που επιτρέπει στον χρήστη την μετάβαση ανάμεσα στα διάφορα λειτουργικά συστήματα όταν χρειάζεται. Είναι συμβατό με την πλειοψηφία των λειτουργικών συστημάτων όπως τα Windows PC και Mackintosh OS. Με την βοήθεια του cloud computing τα αρχεία είναι προσβάσιμα, επεξεργάσιμα και να μοιραστούν οπουδήποτε. Τα χαρακτηριστικά της διαδικτυακής συνεργασίας επιτρέπουν στον χρήστη να αποθηκεύσει οποιοδήποτε αρχείο εύκολα στον διαδικτυακό διακομιστή (online server). Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά αργότερα. Το MS Office είναι ένα εργαλείο παραγωγικότητας που χρησιμοποιείται πιο πολύ μέσα στο επαγγελματικό περιβάλλον χάρη στην διαδραστική και καινοτόμα χρηστικότητά του, προσβασιμότητα και προσαρμοστικότητα.

Βοηθάει στο να κάνεις ένα σημαντικό βήμα στο κυνήγι για εργασίας

Με το άνοιγμα μιας θέσης εργασίας από οποιαδήποτε βιομηχανία, θα παρατηρήσεις ότι οι γνώση του Microsoft Office βρίσκεται στην λίστα με τις απαιτούμενες δεξιότητες και τα προσόντα για όλες τις θέσεις. Στην πραγματικότητα, η επάρκεια στο MS Office είναι μία από τις 3 κορυφαίες δεξιότητες που επιθυμούν οι εργοδότες. Ανεξάρτητα με το αν ψάχνεις δουλειά ως υπάλληλος σε δήμο, στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, στην γραμματειακή υποστήριξη, στις Πωλήσεις, στην σημερινή αγορά εργασίας, η γνώση του Microsoft Office είναι πολύ σημαντική.

Τα έγγραφα, η διαχείριση και παρουσίαση δεδομένων χρειάζονται σε κάθε επιχείρηση. Τα εργαλεία του MS Office όπως το Word, Excel και PowerPoint είναι σημαντικά σε όλα τα είδη των επιχειρήσεων. Η πιστοποιημένη επάρκεια στο Office θα σου δώσει τα μόρια για τις προσλήψεις ΑΣΕΠ. Θεωρείται επίσης το διαβατήριο για εργασία σε διοικητικές θέσεις και στον ιδιωτικό τομέα.

Επιπλέον, η επάρκεια στις δεξιότητες του MS Office θα σου δώσει αυτοπεποίθηση. Θα αυξήσει την παραγωγικότητά σου, όταν εκτελείς τις υποχρεώσεις σου στην δουλειά. Η εκπαίδευση στο Microsoft Office μπορεί να σου δώσει εμπιστοσύνη στο να χρησιμοποιείς τα εργαλεία που σου παρέχονται. Με την επαγγελματική εκπαίδευση των δεξιοτήτων σου στο MS Office, θα αυξηθεί σημαντικά η αποδοτικότητα και σιγουριά για την δουλειά σου. Αυτό θα σου δώσει μια αίσθηση επαγγελματικής ικανοποίησης στον χώρο της εργασίας σου.

Μια πιστοποίηση αναγνωρισμένη τον ιδιωτικό τομέα αλλά και τον ΑΣΕΠ θα βοηθήσει στην ώθηση της καριέρας σου.

Η γνώση του Microsoft office τόσο στον δημόσιο μέσω του ΑΣΕΠ όσο και στον ιδιωτικό τομέα αναγνωρίζεται μέσω αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων όπως της ECDLGLOBALCERTACTA, κ.α.

Η πιστοποίηση στο Microsoft Office, αποτελεί μονόδρομο για τις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ. Επίσης αποτελεί σημαντική ενίσχυση και για το βιογραφικό όταν απευθυνόμαστε στον ιδιωτικό τομέα.

Στο Central Α. Ηλιούπολης στη Θεσσαλονίκη το επαγγελματικά σχεδιασμένο πρόγραμμα μας ECDL Πληροφορική προετοιμάζει τους σπουδαστές για την πιστοποίηση ΑΣΕΠ μέσα σε δύο εβδομάδες.

Εκπληρώνουμε τις Ανάγκες των σπουδαστών μας με μαθήματα με έμπειρους καθηγητές, ώρες εξάσκησης και προετοιμασίας σε ειδικά διαμορφωμένα τεστ εξομοίωσης των εξετάσεων. Προσφέρουμε για πάνω από δέκα χρόνια κατάλληλη και αποτελεσματική εκπαίδευση σε ένα εξαιρετικά προσιτό κόστος για όλους τους ενδιαφερόμενους, χωρίς ασαφείς εκπτώσεις και κρυφές χρεώσεις.

Αυτός είναι και ο λόγος για τους οποίους το κέντρο μας αποτελεί εξεταστικό κέντρο για την πιστοποίηση του Microsoft Office, με έναν από τους μεγαλύτερους αριθμούς υποψηφίων για την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Επικοινωνήστε με τους ανθρώπους μας και βρείτε το πρόγραμμα εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας!

Scroll to Top