Ποιοι είμαστε

Το φροντιστήριο ξένων γλωσσών και πληροφορικής Central Studies ξεκίνησε την πορεία του το 2008, στο κέντρο της Δυτικής Θεσσαλονίκης (ως πρώην AXON). Από τότε αναδείχθηκε στο μεγαλύτερο κέντρο σπουδών της περιοχής και αποτελεί ήδη την πρώτη επιλογή για τους μαθητές και τους ενήλικες τόσο της Άνω Ηλιούπολης, όσο και των γύρω περιοχών.

Υπό τη διεύθυνση του Σκόνη Σταύρου το Central Studies προσφέρει στους σπουδαστές του υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικά προγράμματα στην εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας και άλλων ξένων γλωσσών, στην πληροφορική για Πιστοποίηση ΑΣΕΠ, στην εκπαιδευτική ρομποτική για παιδιά καθώς και σε άλλα κατά καιρούς θέματα.

Ειδικά στο χώρο της αγγλικής γλώσσας το φροντιστήριο Αγγλικών  Central Studies έχει συνάψει στρατηγικές συνεργασίες και αποτελεί πιστοποιημένο συνεργάτης των διεθνών φορέων πιστοποίησης Cambridge, Michigan, City and Guilds, TIE, ESB. Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής εναρμονίζουμε το πρόγραμμα σπουδών και τη διδασκαλία των μαθημάτων με βάση τα πρότυπα των φορέων και εγγυόμαστε την επιτυχία. Από την ίδρυση του μέχρι σήμερα το Central Studies έχει να επιδείξει εκατοντάδες επιτυχίες στις εξετάσεις Lower και Proficiency.

Συγχρόνως το Central Studies υλοποιεί προγράμματα εκμάθησης πληροφορικής για πιστοποίηση ΑΣΕΠ, επιδοτούμενα για ανέργους μέσω ΟΑΕΔ αλλά και για όσους θέλουν να εξασφαλίσουν ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας και να εξασφαλίσουν την καριέρα τους.  Αποτελεί επίσημο εξεταστικό κέντρο των φορέων ECDL, ACTA και GLOBAL με εξετάσεις να διενεργούνται κάθε εβδομάδα και εκατοντάδες επιτυχίες κάθε χρόνο.

Επιπλέον, από το 2015 λειτουργεί στο Central Studies το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ρομποτικής για παιδιά. Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού τα παιδιά αποκτούν και αναπτύσσουν σε πολύ μικρή ηλικία μοναδικές δεξιότητες λογικής και κριτικής σκέψης ενώ παράλληλα διασκεδάζουν παίζοντας με τους φίλους τους.

Τέλος, στα πλαίσια της εκπαιδευτικής μας φιλοσοφίας, διοργανώνουμε σειρά δωρεάν σεμιναρίων με ειδικούς ψυχολόγους και παιδαγωγούς για τους σπουδαστές μας και τους γονείς τους, έχουμε αναπτύξει την αποδεδειγμένα αποτελεσματική μέθοδο εκπαίδευσης SMART, ενώ εισάγουμε καινοτόμες τεχνολογίες για τον έλεγχο επίδοσης των σπουδαστών μας και για την επικοινωνία με τους γονείς των ανήλικων μαθητών μας.

Εγγύηση για το υψηλό επίπεδο σπουδών αποτελούν το ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών, οι άριστα καταρτισμένοι καθηγητές μας, απόφοιτοι ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων και ο διαρκής ποιοτικός έλεγχος των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Το Central Α. Ηλιούπολης Σταύρος Σκόνης έχει πιστοποιηθεί από τον ΕΟΠΠΕΠ με Αρ. Αδ. 23101129.

Όραμα μας είναι ένα σχολείο ανοιχτό στις νέες εκπαιδευτικές προκλήσεις, πρωτοπόρο στην καινοτομία, το οποίο θα στηρίζει τον σύγχρονο Έλληνα από τα πρώτα του βήματα στην εκπαίδευση ως την επαγγελματική του καταξίωση.

Σταύρος Σκόνης