Οι χώροι

Το κέντρο ξένων γλωσσών και πληροφορικής Central Studies στεγάζεται σε ένα κτήριο δύο ορόφων και συνολικό εμβαδό 200τ.μ. στη διασταύρωση των οδών Αρκαδίου και Μακρυγιάννη, σχεδόν απέναντι από την κεντρική πλατεία της Άνω Ηλιούπολης.

Οι χώροι του είναι πλήρως ανακαινισμένοι με σύγχρονη αισθητική και διακόσμηση και αποτελούνται από 5 αίθουσες διδασκαλίας, ένα εργαστήριο πληροφορικής, το χώρο της γραμματείας, το χώρο αναμονής καθώς και βοηθητικούς χώρους.

Σε όλες τις αίθουσες διδασκαλίας του Central Studies είναι εγκατεστημένοι διαδραστικοί πίνακες που ενισχύουν τη διαδικασία της μάθησης, βοηθούν στην αφομοίωση εννοιών αυξάνουν το ενδιαφέρον, βοηθούν στην ανάπτυξη δεξιοτήτων αλλά και την ίδια την ικανότητα της εκμάθησης. Επιπλέον, έχουμε διαμορφώσει τις αίθουσες με τέτοιο ώστε το περιβάλλον να δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα στους μαθητές.

Στο εργαστήριο πληροφορικής του Central Studies είναι εγκατεστημένοι 12 ηλεκτρονικοί υπολογιστές τελευταίας γενιάς συνδεδεμένοι σε ασύρματο δίκτυο υψηλής ταχύτητας.  Στην αίθουσα αυτή πραγματοποιούνται τα μαθήματα για πιστοποίηση πληροφορικής, η προσομοίωση των εξετάσεων καθώς και όλες οι δραστηριότητες που απαιτούν χρήση υπολογιστή από τους μαθητές.

Στον χώρο της γραμματείας θα σας υποδεχτούμε με χαμόγελο για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας, για εγγραφές αλλά και οποιαδήποτε υποστήριξη χρειαστεί κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης. Παράλληλα στον ίδιο χώρο λειτουργεί ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα αναμονής με ευχάριστη, σύγχρονη και καλαίσθητη διακόσμηση. Ένα ευχάριστο περιβάλλον για να σας προσφέρουμε ένα γευστικό ρόφημα, όσο περιμένετε ή κατά τη διάρκεια του διαλείμματος. Επιπλέον, ο χώρος της γραμματείας έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί εκδηλώσεις, όπως σεμινάρια για τους γονείς, γιορτές, τακτικές ενημερώσεις γονέων, επιδείξεις του τμήματος ρομποτικής κ.α.

 

Το Central Studies πληροί όλες τις προϋποθέσεις χωροταξίας – ασφάλειας – υγιεινής – πυρασφάλειας που προβλέπει ο νόμος.