Οι άνθρωποι

Στο κέντρο ξένων γλωσσών και πληροφορικής Central Studies έχουμε επιλέξει προσεκτικά τους καθηγητές και τους συνεργάτες μας και μέχρι στιγμής το αποτέλεσμα μας έχει δικαιώσει. Θέλουμε να είναι άριστα εκπαιδευμένοι και αποτελεσματικοί επαγγελματίες. Πιο πολύ όμως θέλουμε να αγαπάνε την εκπαίδευση και να εμπνέονται από αυτή. Θέλουμε να είναι ευγενικοί με τους μαθητές και τους σπουδαστές μας και να ενδιαφέρονται πραγματικά για τις εκπαιδευτικές ανάγκες τους. Θέλουμε να είναι φιλικοί με τους γονείς των μαθητών μας και να τους ενθαρρύνουν να ρωτάνε για την πρόοδο των παιδιών τους.

Στο Central Studies διδάσκουν:

Πιλπιλίδου Σοφία, Καθηγήτρια Αγγλικών
Η Σοφία σπούδασε αγγλική φιλολογία στο ΑΠΘ και είναι υπεύθυνη σπουδών όλων των προγραμμάτων σπουδών αγγλικής γλώσσας στο Central. Ως ερασιτέχνης ηθοποιός, διευθύνει το θεατρικό μας εργαστήριο. Εργάζεται κοντά μας από το 2010.

Καραθανασίου Νατάσα, Καθηγήτρια Αγγλικών
Η Νατάσα είναι καθηγήτρια αγγλικών με ειδίκευση στα παιδαγωγικά και στις μαθησιακές δυσκολίες. Είναι υπεύθυνη για τα παιδικά τμήματα του lower. Η Νατάσα βρίσκεται μαζί μας από το 2009.

Μαρίνο Σύλβια, Καθηγήτρια Πληροφορικής, Ρομποτικής
Η Σύλβια διδάσκει πληροφορική στους μικρούς μας μαθητές, ενώ από το 2009 βοηθά εκατοντάδες ενηλίκους σπουδαστές από όλη την Θεσσαλονίκη να κατακτήσουν την πιστοποίηση πληροφορικής. Έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στις νέες μορφές εκπαίδευσης. Ως καθηγήτρια ρομποτικής, είναι μέλος της ομάδας της Ακαδημίας Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Χαρατάσου Κρίστη, Καθηγήτρια Αγγλικών
Η Κρίστη έχει αποφοιτήσει από το πρόγραμμα TESOL της HAU, έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το New York College, ενώ έχει σπουδάσει και δημοσιογραφία. Εργάζεται στο Central από το 2014 και είναι υπεύθυνη των τμημάτων TOEIC ενηλίκων.

Πεχλιβάνη Πάολα, Καθηγήτρια Αγγλικών
Η Πάολα είναι καθηγήτρια Αγγλικών. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στα Παιδαγωγικά, στον κλάδο της Διδακτικής. Διδάσκει σε παιδικά και σε τμήματα ενηλίκων και εξειδικεύεται σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες.

Αναγνωστοπούλου Λένια, Καθηγήτρια Αγγλικών
Η Λένια είναι καθηγήτρια Αγγλικών και από φέτος ανήκει στην ομάδα του Central. Ασχολείται με την Ευρωπαϊκή λογοτεχνία και έχει εξειδικευτεί στη δημιουργική γραφή για παιδιά στα Αγγλικά.

Βάσω Κιόσση, Καθηγήτρια Αγγλικών
Η Βάσω σπούδασε αγγλική φιλολογία στο ΑΠΘ και έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διδασκαλία της Αγγλικής ως Ξένης/ Διεθνούς Γλώσσας. Η Βάσω ασχολείται με την προετοιμασία μαθητών για μουσικές και θεατρικές παραστάσεις στην Αγγλική.

Κουκούγιαννη Μαρία, Καθηγήτρια Βουλγαρικών
Η Μαρία έχει σπουδάσει βουλγαρική φιλολογία και τα τελευταία χρόνια έχει διδάξει τη βουλγαρική σε δεκάδες φοιτητές και επιχειρηματίες. Είναι κοντά μας από το 2014.

Αναστασιάδης Αχιλλέας, Καθηγητής Γερμανικών
Ο Αχιλλέας σπούδασε Γερμανική φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και εργάζεται εδώ και χρόνια στην εκπαίδευση. Είναι υπεύθυνος στα τμήματα ενηλίκων.

Καϊάφας Παναγιώτης, Καθηγητής Πληροφορικής, Ρομποτικής
Ο Παναγιώτης έχει σπουδάσει Μηχανικός Πληροφορικής και Επικοινωνιών και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού στην Πληροφορική. Είναι καθηγητής Ρομποτικής, μέλος της ομάδας της Ακαδημίας Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Αβραμίδης Γιάννης, Καθηγητής Ρομποτικής
Με σπουδές στην πληροφορική ο Γιάννης ειδικεύτηκε στη διδασκαλία Ρομποτικής. Ανήκει στην καθηγητική ομάδα της ακαδημίας Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Πάνου Νικόλαος, Καθηγητής Ρομποτικής
Ο Νίκος έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής. Στα πλαίσια της ενασχόλησής του με τις θετικές επιστήμες διδάσκει Φυσική, Μαθηματικά και Χημεία, ενώ παράλληλα είναι καθηγητής Ρομποτικής και μέλος της ομάδας της Ακαδημίας Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Ρεβενάκη Ζωή, Καθηγήτρια Ιταλικών
Η Ζωή σπούδασε Ιταλική φιλολογία και παιδαγωγικές επιστήμες στην Πάντοβα της Ιταλίας Έχει διδάξει σε πολλά ΚΞΓ σε όλη την Θεσσαλονίκη, μία από τις πιο έμπειρες καθηγήτριες στην πόλη μας.

Καραγεωργίου Ειρήνη, Καθηγήτρια Γαλλικών
Η Ειρήνη σπουδάζει Γαλλική φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Είναι υπεύθυνη για τα παιδικά τμήματα γαλλικών του κέντρου μας.

Κιοσσέ Άννα, Υπεύθυνη γραμματείας
Με σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων, εντάχθηκε πρόσφατα στην ομάδα μας με ευθύνη να μας οργανώσει ακόμα περισσότερο!

Αναγνωστοπούλου Μαρία, Καθηγήτρια Ρωσικών, Υπεύθυνη Διοίκησης
Η Μαρία έχει σπουδάσει Ρωσική φιλολογία και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στις Διεθνείς Σχέσεις. Συγχρόνως ως υπεύθυνη διοίκησης η Μαρία αποτελεί την ψυχή του κέντρου μας. Εργάζεται μαζί μας από το 2014.

Το Central Studies διευθύνει:

Σταύρος Σκόνης,  Διευθυντής Κέντρου Σπουδών
Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία από ένα γυμνάσιο στην Κάλυμνο ως αναπληρωτής καθηγητής για να δημιουργήσει το 2008 το Central Α. Ηλιούπολης. Θεωρεί επιτυχημένο σχολείο το χαρούμενο σχολείο και ευθύνη του είναι το χαμόγελο των καθηγητών, σπουδαστών και γονιών.

Είμαστε περήφανοι για το εργασιακό μας περιβάλλον, αφού καταφέρνουμε να διατηρούμε την ίδια καθηγητική ομάδα εδώ και 8 χρόνια. Γονείς, παιδιά, καθηγητές αποτελούν την οικογένεια του central. Όλοι οι καθηγητές μας είναι απόφοιτοι ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων και φροντίζουμε να είναι καταρτισμένοι σε όλες τις σύγχρονες μεθόδους και πρακτικές διδασκαλίας και εξετάσεων. Όλα αυτά αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των σπουδών, τις γνώσεις που αποκτούν οι σπουδαστές και την επιτυχία τους στις εξετάσεις.