Προκηρύξεις που “κλείνουν το μάτι” στη μονιμότητα

Προκηρύξεις που “κλείνουν το μάτι” στη μονιμότητα

Κρίσιμη εμπειρία που ανάλογα με τις περιστάσεις και τις αποφάσεις μπορεί να είναι και ειδική παρέχουν προκηρύξεις για πρόσληψη εποχικού προσωπικού στο Δημόσιο.

Ειδική εμπειρία, εφόσον αποφασιστεί εκ των υστέρων, αποτελεί το σημείο καμπής για να κερδίσουν οι υποψήφιοι τη μόνιμη θέση στο Δημόσιο.

Σημειώστε:

(1) Ποια θα είναι η ειδική εμπειρία αποφασίζεται, συνήθως, με την έκδοση προκήρυξης μόνιμου προσωπικού.

(2) Καταγράφονται εποχικές προκηρύξεις οι οποίες εν δυνάμει μπορούν να προσφέρουν ειδική εμπειρία, εφόσον αυτό αποφασιστεί.

Συγκρατήστε:

Νοσοκομεία
Οι προκηρύξεις που βρίσκονται σε εξέλιξη στα μεγάλα νοσοκομεία, με 12μηνες συμβάσεις, μπορούν να προσφέρουν ειδική εμπειρία σε μια μελλοντική προκήρυξη. Για την 2Κ/2019 η ειδική εμπειρία αφορούσε επικουρικό προσωπικό. Σε κάθε περίπτωση, ο διορισμός με αυτές τις συμβάσεις προσφέρει τη δυνατότητα της σίγουρης διεκδίκησης θέσης όταν ο ίδιος φορέας ξαναβγάλει νέα προκήρυξη με 12μηνες συμβάσεις.

ΔΕΔΔΗΕ
Σχεδόν κάθε χρόνο το ΑΣΕΠ εκδίδει προκήρυξη μόνιμου προσωπικού για ΔΕΔΔΗΕ. Εάν επαναληφθεί το ίδιο τους επόμενους μήνες τότε οι συμβάσεις αυτές είναι πιθανό να χρησιμεύσουν ως ειδική εμπειρία για όσους υποψηφίους έχουν ήδη υπηρετήσει.

Βρεφονηπιακοί
Η προηγούμενη κυβέρνηση είχε έντονα εκφραστεί υπέρ της προκήρυξης μόνιμων θέσεων στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς. Η σημερινή δεν έχει ανοίξει ακόμη τα “χαρτιά” της. Όσες συμβάσεις υπογράφονται τώρα 11μηνης απασχόλησης είναι υποψήφιες να δώσουν έξτρα μόρια σε μια μελλοντική προκήρυξη μόνιμου προσωπικού.

Δήμοι (με μίσθωση έργου)
Σε αυτή την κατηγορία ανήκει η προκήρυξη του Δήμου Αθηναίων. Με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία του ΑΣΕΠ αυτές οι προκηρύξεις παρέχουν τη δυνατότητα αυξημένη μοριοδότησης σε διαγωνισμούς μόνιμου προσωπικού του ίδιου φορέα. Η 3Κ/2018 με την ειδική εμπειρία σε υπηρετούντες της εξωτερικής καθαριότητας δεν αποτελεί τον κανόνα.

Απαραίτητη για τη συμμετοχή στις διαδικασίες ΑΣΕΠ είναι η απόκτηση:

  • Πτυχίου Αγγλικών Lower B2 
  • Πιστοποίηση Πληροφορικής ΑΣΕΠ

Στο CENTRAL Α. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ θα βρείτε αποκλειστικά επιδοτούμενα τμήματα ενηλίκων (ΑΣΕΠ) για Αγγλικά και Πληροφορική.

Ενημερωθείτε τώρα για όλες τις νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ

Θέλω να λαμβάνω 15ημερο ενημερωτικό email με όλες τις νέες θέσεις εργασίας:


Central Α. Ηλιούπολης
Μακρυγιάννη 49 Α. Ηλιούπολη, Θεσσαλονίκη
(Γραμμή ΟΑΣΘ, Νο 34, στάση «Πάρκο» )
2310604414
Ώρες λειτουργίας γραμματείας: Δευτέρα – Παρασκευή 11.00 – 21.00

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *