Πληροφορική

Νέα τμήματα κάθε εβδομάδα για δωρεάν μαθήματα Πληροφορικής ΑΣΕΠ. Δηλώστε συμμετοχή στο 2310604414

Το εργασιακό περιβάλλον είναι πλέον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό στον ιδιωτικό, όσο και στο δημόσιο τομέα και η πιστοποίηση δεξιοτήτων πληροφορικής είναι απαραίτητη. Με την κατάλληλη εκπαιδευτική τεχνογνωσία και υποδομή το Central Studies στην Άνω Ηλιούπολη εγγυάται 100% επιτυχία

Το Central στη Δυτική Θεσσαλονίκη σας δίνει τη δυνατότητα απόκτησης αναγνωρισμένης πιστοποίησης Πληροφορικής με την παρακολούθηση ΔΩΡΕΑΝ μαθημάτων. Το Central Studies προσφέρει:
  • Διδασκαλία από έμπειρους καθηγητές του CENTRAL Α. Ηλιούπολης
  • Καθημερινά μαθήματα 11.00 – 21.00
  • Απεριόριστες ώρες εξάσκησης σε όλες τις ενότητες
  • Δωρεάν test προσομοίωσης
  • Δωρεάν επανεξέταση σε περίπτωση αποτυχίας
  • Δυνατότητα απόκτησης πιστοποίησης για ΑΣΕΠ μόλις σε δύο εβδομάδες
  • Έναρξη νέων τμημάτων κάθε εβδομάδα και εξετάσεις κάθε Παρασκευή στο κέντρο μας.
  • Δυνατότητα παγώματος του προγράμματος
  • Συνεργασία με αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης ECDL, GLOBAL, ACTA, UNICERT
Δωρεάν μαθήματα Πληροφορικής ΑΣΕΠ ✔ Τα μαθήματα Πληροφορικής ΑΣΕΠ είναι δωρεάν για όλους. ✔ Το μόνο που πληρώνετε είναι το κόστος πιστοποίησης 190 ευρώ, τα οποία εξοφλούνται τμηματικά και αφορούν τις εξετάσεις, την κάρτα πιστοποίησης και την έκδοση πιστοποιητικού. ✔Το πιστοποιητικό είναι αποδεκτό από ΑΣΕΠ και κατάλληλο για μεταπτυχιακά, προκηρύξεις και μετατάξεις σε Ελλάδα & εξωτερικό και έχει δια βίου ισχύ.

Εκατοντάδες σπουδαστές από όλη τη Δυτική Θεσσαλονίκη μας εμπιστεύονται με επιτυχία για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους και να εξασφαλίσουν τη σταδιοδρομία τους.


Πιστοποίηση για διαγωνισμούς ΑΣΕΠ / Εργασία στον δημόσιο τομέα Αν επιθυμείτε να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς ΑΣΕΠ αρκεί να πιστοποιηθείτε στις ενότητες Word, Excel, Internet. Το Central Studies στην Α. Ηλιούπολη σας εγγυάται 100% επιτυχία στις εξετάσεις. Η παραπάνω πιστοποίηση έχει επίσης ενταχθεί στον κατάλογο προσόντων των δημοσίων υπαλλήλων. Πιστοποίηση για εργασία στον ιδιωτικό τομέα / Πλήρες πιστοποιητικό Η αγορά εργασίας έχει γίνει πολύ ανταγωνιστική και η αποδοτική χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή είναι απαραίτητη στις περισσότερες θέσεις εργασίας.  Αποκτήστε δεξιότητες πληροφορικής και πιστοποίηση σε όλες τις ενότητες: – Χρήση Η/Υ και Διαχείριση Αρχείων (Windows) – Επεξεργασία Κειμένου (Word) – Υπολογιστικά Φύλλα (Excel) – Υπηρεσίες Διαδικτύου (Internet) – Βάσεις Δεδομένων (Access) – Παρουσιάσεις (Power Point)

Το CENTRAL Α. Ηλιούπολης είναι το μεγαλύτερο εξεταστικό κέντρο στη Δυτική Θεσσαλονίκη, με δεκάδες επιτυχίες κάθε εβδομάδα. 


Για εγγραφές και σχετικές πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση ενημέρωση

CENTRAL Α. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Μακρυγιάννη 49, Α. Ηλιούπολη, Θεσσαλονίκη 2310604414 Υπεύθυνος: Σταύρος Σκόνης Πληροφορίες γραμμής ΟΑΣΘ Γραμμή 34, στάση πάρκο Θέλω να λαμβάνω 15ημερο ενημερωτικό email με όλες τις νέες θέσεις εργασίας: