fbpx

Το unicentral είναι εκπαιδευτικό κέντρο προετοιμασίας υποψήφιων για σπουδές σε πανεπιστήμια της Ευρώπης.

girl, young, student

Ενημερώνουμε, προετοιμάζουμε ακαδημαϊκά και βοηθάμε στην εγκατάσταση τους υποψήφιους σπουδαστές μας για τις σπουδές τους σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα.

Ειδικά προγράμματα για τις εξετάσεις στις ιατρικές σχολές και Αγγλόφωνες εξετάσεις

Foundation online μαθημάτων

Βιολογία, Χημεία, IELTS, TOEFL, κ.α

Το πρόγραμμα διαρκεί δυόμιση μήνες και προετοιμάζει τους υποψήφιους στην Χημεία, Βιολογία και Αγγλικά. Τα μαθήματα διεξάγονται δύο φορές την εβδομάδα για κάθε αντικείμενο. Τα μαθήματα προσφέρονται online σε κλειστά τμήματα ως οκτώ άτομα.

Η ύλη των μαθημάτων στηρίζεται στις τράπεζες θεμάτων που μας παρέχουν τα Πανεπιστήμια. Οι καθηγητές του Unicentral έχουν μεγάλη εμπειρία τόσο σε μαθητές που προετοιμάζονται για τις πανελλήνιες εξετάσεις όσο και για μαθητές που προετοιμάζονται για τις εισαγωγικές των ιατρικών σχολών του εξωτερικού.

Foundation ασύγχρονης εκπαίδευσης

Βιολογία, Χημεία, IELTS, TOEFL, κ.α

Το πρόγραμμα ασύγχρονης εκπαίδευσης καλύπτει όλη την ύλη στην Χημεία, Βιολογία και Αγγλικά με την διαφορά ότι ο μαθητής παρακολουθεί τα ειδικά βιντεοσκοπημένα μαθήματα με τον  καθηγητή του στον χρόνο που τον εξυπηρετεί.

Τα μαθήματα ασύγχρονης εκπαίδευσης είναι ιδανικά για μαθητές που έχουν δώσει ήδη πανελλήνιες εξετάσεις και είναι σε πολύ καλό επίπεδο ή για μαθητές της Γ’ Λυκείου που επιθυμούν να προετοιμαστούν για τις Ιατρικές σχολές του εξωτερικού παράλληλα με την φοίτηση τους στο σχολείο.

Στο foundation ασύγχρονης εκπαίδευσης μπορούν να προστεθούν ώρες ζωντανού μαθήματος με τους καθηγητές μας ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε σπουδαστή.

Προγράμματα Σπουδών

To Unicentral είναι μαζί σας την πρώτη μέρα στοΠανεπιστήμιο αλλά μετά

Σε συνεργασία με τοπικούς αντιπροσώπους μας βοηθάμε την εγκατάσταση των φοιτητών μας στη νέα πόλη με εύρεση διαμερίσματος ή εστίας αλλά και τη διαρκή υποστήριξη κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

pokemon, games, digital

Οι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν

Εξυπηρέτηση αναγκών φοιτητή καθ’όλη τη διάρκεια σπουδών (συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας, άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού, εξυπηρέτηση σε περίπτωση ιατρικών ή νομικών προβλημάτων, εξυπηρέτηση σε περίπτωση προβλημάτων που αφορούν τη φοίτηση στη σχολή κτλ..

Έξοδα εγγραφής στο Πανεπιστήμιο. (Παράβολο εγγραφής, κράτηση εστίας, προκράτηση διαμερισμάτων)

Εύρεση - Διευθέτηση ενοικίασης  διαμερίσματος.

Έκδοση βεβαιώσεων σπουδών φοιτητή καθ’όλη τη διάρκεια σπουδών.

Μετάφραση και διαδικασία επικύρωσης εγγράφων στη Σόφια. (Courier αποδοχής εγγράφων και έξοδα αποστολής σε Βάρνα και Σόφια. Αμοιβή μεταφραστή - δικηγόρου.)  

Στην εγγραφή περιλαμβάνονται τα έξοδα εκδρομής στη Βάρνα Βουλγαρίας κατά τη θερινή περίοδο για δύο άτομα ανά φοιτητή (μετάβαση από και προς τη Βάρνα, φιλοξενία σε ξενοδοχείο, ένα γεύμα).

Μετάβαση στη Βάρνα την περίοδο Σεπτεμβρίου κατά την έναρξη των μαθημάτων. Δωρεάν διαμονή σε ξενοδοχείο μέχρι την τακτοποίηση του φοιτητή αν χρειαστεί.

Σπουδές με κύρος:

Παροχή τράπεζας θεμάτων

Παρέχουμε στους φοιτητές μας τις τράπεζες θεμάτων που αποτελούν τη βάση για την θεματολογία των εξετάσεων εισαγωγής.

Έμπειροι καθηγητές

Οι έμπειροι καθηγητές Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης παρέχουν ένα πολύ επιτυχημένο πρόγραμμα προετοιμασίας για τις ιατρικές εξετάσεις στα μαθήματα της Χημείας, Βιολογίας και Αγγλικών

Κλειστά τμήματα

Τα μαθήματα προσφέρονται online σε κλειστά τμήματα ως οκτώ άτομα

Κορυφαία πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης

Ο μαθητής καλύπτει όλη την ύλη, παρακολουθώντας τα ειδικά βιντεοσκοπημένα μαθήματα με τον καθηγητή του στον χρόνο που τον εξυπηρετεί

Διεκπεραίωση εγγραφής στο Πανεπιστήμιο

Οι σύμβουλοι μας συλλέγουν τα απαραίτητα έγγραφα για την συγκρότηση φακέλου του μαθητή και τέλος πραγματοποιούν την εγγραφή του στο Πανεπιστήμιο

Εύρεση κατοικίας & ακαδημαϊκή στήριξη

Σε συνεργασία με τοπικούς αντιπροσώπους μας βοηθάμε την εγκατάσταση των φοιτητών μας στη νέα πόλη με εύρεση διαμερίσματος ή εστίας αλλά και τη διαρκή υποστήριξη κατά τη διάρκεια των σπουδών τους

Είπαν για εμάς

Η πόλη της Βάρνας είναι πολύ κοντά στα ελληνικά πρότυπα και συνήθειες . Έχει μαγαζιά γνωστές ευρωπαϊκές αλυσίδες στο χώρο της ένδυσης και εστίασης , μεγάλα πάρκα , μεγάλα εμπορικά . Έχοντας σπουδάσει και στο εσωτερικό κρίνω ότι το πανεπιστήμιο εδώ είναι αρκετά πειθαρχημένο , και όσον αφορά τις δομές και τις υποδομές άρτιο . Οι καθηγητές εξυπηρετούν πολύ καλά το σκοπό τους . Τέλος η συνεργασία και η βοήθεια που παρέχεται από την Άννα και τον κύριο Σκόνη στη Θεσσαλονίκη αρχικά και κατά τη διάρκεια των σπουδών καθώς και του κυρίου Γιάννη, και φυσικά η ζεστασιά που σου προσφέρει η παρουσία του Θοδωρή στη Βουλγαρία είναι εγγύηση για την επιτυχία και την καλή ψυχολογία στην διάρκεια των σπουδών σου !

Κώστας Θαλασσινός

Το γραφείο της Θεσσαλονίκης με το οποίο συνεργάστηκα και ξεκίνησα τις σπουδές μου στην Βουλγαρία είναι πάντα δίπλα στο φοιτητή σε οτιδήποτε χρειαστεί ο,τι ώρα χρειαστεί!

Χρήστος Πατσιοδήμος

2ο έτος, Βάρνα

Έχω να πω πως είστε ένα από τα καλύτερα γραφεία του είδους σας τα οποία με πολύ υπομονή και αγάπη στέκεστε κοντά στον υποψήφιο φοιτητή… Αναλαμβάνετε τον ρόλο του (γονέα )….ειδικά αυτό κάνατε σε μένα όταν το παιδί μου σας χρειάστηκε πραγματικά κοντά του όταν ήταν στο εξωτερικό. Τέλος για την απεριόριστη προθυμία που έχετε στο να βοηθάτε και να κατατοπίζετε τις οικογένειες των παιδιών για ότι τυχόν απορίες υπάρχουν!!! Ελπίζω και οι υπόλοιπες οικογένειες να έχουν αν όχι την ίδια αλλά παρόμοια άποψη με εμένα. Να είστε καλά και να προσέχετε.
Γεώργιος Τζαννετής

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου στην Ελλάδα είναι ο κος Σταύρος Σκόνης. Δεν έχουμε μόνιμη βάση μόνο στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά και Βάρνα όπου είναι τα κεντρικά μας γραφεία. Οι φοιτητές μας πέρα από το πρόγραμμα προετοιμασίας έχουν την υποστήριξη μας και κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Τι Δίδακτρα Πληρώνω Ανά Εξάμηνο;

Τα δίδακτρα σε όλα τα ιδρύματα της Βουλγαρίας, είναι 8000 και καταβάλλονται σε δύο δόσεις ετησίως. Παγκοσμίως η Ιατρικές σπουδές θεωρούνται ως οι αποδοτικότερες επενδύσεις αφού υπάρχει άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.

Τι Είναι Το Coaching Για Γονείς (Parental Coaching);

– Στοχευμένη και ειδικά σχεδιασμένη υποστήριξη γονέων.
– Απόκτηση μεθόδων και τεχνικών διαχείρισης στρες και άγχους κατά την διάρκεια δύσκολων συνθηκών.
– Αντιμετώπιση του ψυχολογικού φαινομένου «άδεια φωλιά», του αποχωρισμού των παιδιών από τους γονείς και την πατρική εστία.
– Ενημέρωση και συνεχή τροφοδότηση για τις συνθήκες και τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας φοιτητής στο εσωτερικό/εξωτερικό.

Τι Είναι Το Ακαδημαϊκό Coaching (Academic Coaching);

-Ενδυνάμωση φοιτητών που ετοιμάζονται για σπουδές στο εξωτερικό, ψυχική προετοιμασία και διαχείριση δυσκολιών που μπορεί να προκύψουν.
– Διαχείριση χρόνου και άγχους ειδικά κατά την περίοδο εξετάσεων
– Ενίσχυση ή/και ανάκτηση αυτοπεποίθησης.
– Απόκτηση μεθόδων και τεχνικών για την επίτευξη στόχων στην διάρκεια των πανεπιστημιακών τους υποχρεώσεων.
– Χάραξη της προσωπικής επαγγελματικής πορείας και δημιουργία συγκεκριμένων εκπαιδευτικών και επαγγελματικών στόχων για τη μελλοντική πορεία.

Πόσα Είναι Τα Έτη Σπουδών Και Η Γλώσσα; Ο Τίτλος Σπουδών Είναι Αναγνωρισμένος;

Τα έτη σπουδών είναι 6 στην Ιατρική και Οδοντιατρική και 5 στην Φαρμακευτική. Η γλώσσα φοίτησης είναι η Αγγλική. Ναι, είναι αναγνωρισμένος σε επίπεδο Ανώτατου Πανεπιστημιακού Ιδρύματος σύμφωνα με τα ΔΟΑΤΑΠ. Δεν χρειάζεται να δώσουμε επιπλέον εξετάσεις, οι απόφοιτοι μπορούν να εργαστούν άμεσα στην Ελλάδα.

Πως Είναι Η Φοιτητική Ζωή Στη Βουλγαρία;

Η Βουλγαρία είναι από τις πόλεις με τους περισσότερους ξένους φοιτητές πανευρωπαϊκά. Ειδικά οι Έλληνες φοιτητές έχουν πολύ ζωντανή παρουσία σε Σόφια, Φιλιππούπολη και Βάρνα. Η φοιτητική ζωή στη Βουλγαρία είναι ιδιαίτερα ελκυστική λόγω της οικονομικής διαβίωσης και διασκέδασης. Καφέ, mall και όλες οι γνωστές πολυεθνικές εταιρείες εστίασης και ένδυσης έχουν παρουσία στην χώρα, όπως και πολλές ελληνικές αλυσίδες.

Τι Πιθανότητες Έχω Να Γίνω Δεκτός Και Τι Έγγραφα Χρειάζεται Να Προσκομίσω;

Η εισαγωγή σε όλα τα Ιατρικά Πανεπιστήμια στην Ευρωπαϊκή Ένωση γίνεται κατόπιν εξετάσεων. Η Ιατρικές σχολές Σόφιας, Φιλιππούπολης και Βάρνας έχουν αρκετά μεγάλα ποσοστά επιτυχίας, ενώ σας δίνουν την ευκαιρία να συμμετέχετε σε εξετάσεις εισαγωγής περισσότερες από μία φορές.. Για να πληροφορηθείτε για τα έγγραφα καθώς και την προετοιμασία φακέλου παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υπεύθυνη Διοίκησης

Η Άννα Κιοσσέ, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και συνέχισε την σταδιοδρομία της στον χώρο της εκπαίδευσης. Τα τελευταία τρια χρόνια είναι Υπεύθυνη Διοίκησης του Unicentral.  

Στο γραφείο της Άννας θα βρείτε οδηγούς σπουδών Πανεπιστημίων από όλη την Ευρώπη. Είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση αλλά και την προετοιμασία των σπουδαστών μας για σπουδές στο εξωτερικό. Δεκάδες υποψήφιοι σπουδαστές αλλά και οι γονείς τους καθοδηγούνται κάθε χρόνο από την Άννα.

Διευθυντής του unicentral

O Σταύρος Σκόνης, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στην εκπαίδευση ως καθηγητής σε δημόσιο σχολείο και είναι εδώ και χρόνια ιδιοκτήτης ενός από τα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά κέντρα της Θεσσαλονίκης με συνεργασίες με πανεπιστήμια όπως το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και άλλα πανεπιστημιακά ιδρύματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τζενη Ισσουλη

Υπεύθυνη Γραμματείας - Ενημέρωσης

Κατερiνα Ορουτσoγλου

Γραμματειακή υποστήριξη

Οι άνθρωποι μας

UniCentral

Κέντρο προετοιμασίας υποψήφιων για πανεπιστημια στην Ευρώπη

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινώνιας σας για να λάβετε τον οδηγό σπουδών

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Μπορείτε να μας βρείτε στο χώρο μας στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης.

  Στις νέες μας εγκαταστάσεις στην Αθήνα παρέχουμε μαθήματα προετοιμασίας και υποστήριξη στους μαθητές μας που ετοιμάζονται για Πανεπιστήμια του εξωτερικού.

  Διεύθυνση

  Στρ. Μακρυγιάννη 49, Σταυρούπολη 564 31, Θεσσαλονίκη

  Γ’ Σεπτεμβριου 144, Αθήνα

  Scroll to Top