Αγγλικά για Παιδιά

Από το 2008 είμαστε με αποδείξεις το πιο επιτυχημένο Κέντρο Ξένων Γλωσσών στο πιο κεντρικό σημείο στην Ηλιούπολη. Εκατοντάδες μαθητές μας έχουν αποκτήσει μέχρι σήμερα πτυχία Lower και Proficiency και νέες επιτυχίες προστίθενται κάθε χρόνο.

Το Central Studies στη Δυτική Θεσσαλονίκη προσφέρει:

  • Τα πιο οικονομικά δίδακτρα σε όλες τις τάξεις
  • Το πιο ελκυστικό πακέτο βιβλίων
  • Τη νέα πρωτοποριακή εκπαιδευτική μέθοδο SMART σε όλες τις τάξεις

 


Εκατοντάδες σπουδαστές από όλη τη Δυτική Θεσσαλονίκη μαθαίνουν σε μας Αγγλικά και αποκτούν πτυχίο Lower και Proficiency.


 

Επενδύουμε στην εκπαίδευση που παρέχουμε στους μαθητές μας

Η ίδια ομάδα καθηγητών εδώ και 8 χρόνια με μεγάλη εμπειρία και κατάρτιση με εξειδικευμένα σεμινάρια.

Με τις πιο σύγχρονες εκπαιδευτικές τεχνολογίες ο μαθητής έρχεται σε επαφή με τα Αγγλικά με τον πιο συναρπαστικό τρόπο.

 

“Πήρα το Lower με A και στα επόμενα δύο χρόνια θα δώσω εξετάσεις και για Proficiency. Με τη μέθοδο SMART του Central Studies το μάθημα είναι πάντα πολύ ευχάριστο.”

Γεωργία Σουλάκη

 

Συνεργαζόμαστε με την Ελληνοαμερικανική Ένωση και το Βρετανικό Συμβούλιο.

Το  CENTRAL Α. Ηλιούπολης αποτελεί ακαδημαϊκό συνεργάτη της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, (HAU) φορέα διοργάνωσης των ξενόγλωσσων εξετάσεων των Πανεπιστημίων του Michigan και του Cambridge.

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, σπουδαστές του Διεθνούς Προγράμματος CETT διδάσκουν, ως μέρος της πρακτικής τους άσκησης, στις τάξεις του CENTRAL Α. Ηλιούπολης. Έτσι οι μαθητές του κέντρου μας έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν από έμπειρους καθηγητές, Έλληνες και ξένους, και να έρθουν σε επαφή με νέες παιδαγωγικές – διδακτικές μεθόδους.

 


Το CENTRAL Α. Ηλιούπολης είναι διαχρονικά το Κέντρο Ξένων Γλωσσών με τις περισσότερες επιτυχίες στη Δυτική Θεσσαλονίκη


 

Τμήματα Junior

Οι μικροί μαθητές του CENTRAL μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο εκπαιδευτικό υλικό SMART του κέντρου μας, διαδραστικούς πίνακες και εκπαιδευτικά παιχνίδια έρχονται σε επαφή με τον μαγικό κόσμο μιας νέας γλώσσας.

Τμήματα Senior

Στα τρία senior επίπεδα ο μαθητής έρχεται σε επαφή με το μεγαλύτερο μέρος τόσο της γραμματικής όσο και του λεξιλογίου. Η προσέγγιση είναι σταδιακή, προσαρμοσμένη στις ιδιαιτερότητες της ηλικίας των μαθητών.

Τμήματα Lower & Proficiency

Στις τάξεις αυτές οι μαθητές μας προετοιμάζονται για τα δύο σημαντικά πτυχία της Αγγλικής γλώσσας με πρόγραμμα σπουδών ειδικά σχεδιασμένο για επιτυχίες. Οι σπουδαστές τελειοποιούν τις δεξιότητες τους στο speaking, listening, reading και writing μέσα από εδικές εξετάσεις προσομοίωσης. Παράλληλα οι σπουδαστές μας συμμετέχουν σε ειδικό σεμινάριο που διοργανώνει η Ελληνοαμερικάνικη Ένωση για τις εξετάσεις στο κτήριο του Central Studies.

 

Central Studies
Κέντρο Eπιτυχίας Κέντρο Οικονομίας

 

Για εγγραφές και σχετικές πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση ενημέρωση

 

CENTRAL Α. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Μακρυγιάννη 49, Α. Ηλιούπολη, Θεσσαλονίκη

2310604414

Υπεύθυνος: Σταύρος Σκόνης