Άλλες Γλώσσες

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ – ΙΣΠΑΝΙΚΑ – ΙΤΑΛΙΚΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ – ΡΩΣΙΚΑ

Από το 2008 είμαστε με αποδείξεις το πιο επιτυχημένο Κέντρο Ξένων Γλωσσών στο πιο κεντρικό σημείο στην Ηλιούπολη. Εκατοντάδες μαθητές μας έχουν αποκτήσει μέχρι σήμερα πτυχία σε διάφορες ξένες γλώσσες και ο αριθμός αυξάνεται κάθε χρόνο.

Σπούδασε ξένες γλώσσες στο Central Studies για:

  • να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου
  • να σπουδάσεις και να εργαστείς στο εξωτερικό
  • να διευρύνεις τους ορίζοντες σου
  • να ταξιδέψεις σε όλον τον κόσμο

Το Central Studies στη Δυτική Θεσσαλονίκη προσφέρει:

  • Τα πιο οικονομικά δίδακτρα σε όλες τις τάξεις
  • Το πιο ελκυστικό πακέτο βιβλίων
  • Τη νέα πρωτοποριακή εκπαιδευτική μέθοδο SMART σε όλες τις τάξεις

 


 Το Central Studies είναι διαχρονικά το Κέντρο Ξένων Γλωσσών με τις περισσότερες επιτυχίες στη Δυτική Θεσσαλονίκη.


 

Πτυχία Γερμανικών

Τις εξετάσεις διοργανώνει το Ινστιτούτο Goethe και τα πτυχία είναι αναγνωρισμένα από το ΑΣΕΠ.

Το Goethe–Zertifikats A1: Fit in Deutsch 1 αντιστοιχεί στο πρώτο επίπεδο (Α1) της κλίμακας των έξι επιπέδων του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες. Με την απόκτηση του διπλώματος αυτού μπορεί κανείς να αποδείξει ότι μπορεί να συνεννοηθεί στα γερμανικά με πολύ απλό τρόπο.

Με την απόκτηση του Goethe-Zertifikats A2: Fit in Deutsch 2 μπορεί κανείς να αποδείξει ότι μπορεί να συνεννοηθεί στα γερμανικά με απλό τρόπο. Η εξέταση αντιστοιχεί στο δεύτερο (Α2) από τα έξι επίπεδα της κλίμακας του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες.

Το Goethe-Zertifikat B1 αποδεικνύει τη μέτρια γνώση της Γερμανικής γλώσσας, σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες (CEFR). Το Zertifikat B1 είναι αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ .

Το Zertifikat B2 αποδεικνύει την καλή γνώση της Γερμανικής γλώσσας, σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες (CEFR).

Το Zertifikat C1 αντιστοιχεί στο πέμπτο επίπεδο (C1/Γ1) της κλίμακας έξι επιπέδων του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες.

Tο Goethe – Zertifikat C2 Grosses Deutsches Sprachdiplom αντιστοιχεί στο έκτο και ανώτατο επίπεδο- C2- της κλίμακας του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες.

 

“Στο Central Studies σπούδασα Ιταλικά και Ισπανικά. Τώρα εργάζομαι σε εξαγωγική εταιρεία τροφίμων.”

 Αλέξανδρος Φωτίου

 

Πτυχία Ιταλικών

Τις εξετάσεις διοργανώνει δύο φορές το χρόνο το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο που εκπροσωπεί στην Ελλάδα το Πανεπιστήμιο της Perugia ενώ τα πτυχία είναι αναγνωρισμένα από το ΑΣΕΠ.

Το CELI 2  είναι το πτυχίο που πιστοποιεί την καλή γνώση της Ιταλικής γλώσσας σε επίπεδο Β1. Για το ίδιο επίπεδο το Υπουργείο Παιδείας της Ελλάδος παρέχει το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας Β1.

Το CELI 3 είναι το πτυχίο που πιστοποιεί την καλή γνώση της Ιταλικής γλώσσας για το επίπεδο Β2, αντίστοιχο με το Lower των αγγλικών. Για το ίδιο επίπεδο, το Υπουργείο Παιδείας παρέχει το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας Β2.

Το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών, διοργανώνει τις εξετάσεις για τα πτυχία Celi 4 και CELI 5, δύο φορές το χρόνο (Νοέμβριο και Ιούνιο). Το CELI 5 είναι ένα διεθνές πτυχίο, αναγνωρισμένο παγκοσμίως από όλα τα πανεπιστήμια, επιχειρήσεις και δημόσιους φορείς.

Το Comitato di Salonicco σε συνεργασία με τη Società Dante Alighieriδιοργανώνει τις εξετάσεις PLIDA για όλους όσους επιθυμούν να λάβουν μια επίσημη αναγνώριση της ικανότητας τους στην Ιταλική γλώσσα, αναγνωρισμένη και από το ΑΣΕΠ.

Το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών, διοργανώνει τις εξετάσεις για τα πτυχία Diploma di Lingua Italiana και αντιστοιχει σε εξέταση για το επίπεδο Γ1 του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου.

 


Εκατοντάδες σπουδαστές από όλη τη Δυτική Θεσσαλονίκη σπουδάζουν σε μας Ξένες Γλώσσες και αποκτούν πιστοποιητικό γλωσσομάθειας.


 

Πτυχία Ισπανικών

Στην Ελλάδα οι εξετάσεις αυτές διοργανώνονται από το Ινστιτούτο Θερβάντες [linkhttp://atenas.cervantes.es/] και διεξάγονται δύο φορές τον χρόνο ενώ τα πτυχία αναγνωρίζονται από το ΑΣΕΠ.

Το Inicial αντιστοιχεί στο επίπεδο Α2. Η απόκτηση του πτυχίου πιστοποιεί τη βασική γνώση της Ισπανικής γλώσσας.  Αναγνωρίζεται από το ΑΣΕΠ  και οι εξετάσεις διοργανώνονται δύο φορές το χρόνο.

Το Intermedio αντιστοιχεί στο επίπεδο Β2, σαν το Lower στα αγγλικά. Η απόκτηση του πτυχίου πιστοποιεί τη καλή γνώση της Ισπανικής γλώσσας.

Το Avanzado αντιστοιχεί στο επίπεδο Γ1, σαν το Advanced στα Αγγλικά. Η απόκτηση του πτυχίου πιστοποιεί την πολύ καλή γνώση της Ισπανικής γλώσσας.

Το Superior αντιστοιχεί στο επίπεδο Γ2, σαν το Proficiency στα Αγγλικά. Η απόκτηση του πτυχίου πιστοποιεί την άριστη γνώση της Ισπανικής γλώσσας. Η απόκτηση του Superior εξασφαλίζει επάρκεια διδασκαλίας Ισπανικών από το Υπουργείο Παιδείας.

Για εγγραφές και σχετικές πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση ενημέρωση

 

CENTRAL Α. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Μακρυγιάννη 49, Α. Ηλιούπολη, Θεσσαλονίκη

2310604414

Υπεύθυνος: Σταύρος Σκόνης