fbpx


Ισπανικά Online, άνετα, καινοτόμα!

Μάθε Ισπανικά και γίνε ένας πραγματικός “χιπστερίλας” της Ισπανίας! 
Η Ισπανική γλώσσα είναι μία από τις πιο διαδεδομένες γλώσσες στον κόσμο, με περισσότερους από 500 εκατομμύρια ομιλητές. Είναι η επίσημη γλώσσα σε 21 χώρες και η δεύτερη πιο συχνά χρησιμοποιούμενη γλώσσα στο Διαδίκτυο. Με την κατανόηση και την ικανότητα να μιλάτε Ισπανικά, ανοίγετε νέες πόρτες για επαγγελματικές ευκαιρίες, ταξίδια και πολιτιστικές εμπειρίες.

Ενημερωθείτε για τα νέα τμήματα!

Επιλέξτε τη ξένη γλώσσας που σας ενδιαφέρει να λάβετε ενημερωτικό υλικό.

Level Α1-A2-B1

Έναρξη: 2 Οκτώβριου 2023
Λήξη: 31 Μαΐου 2024
Τμήματα: Πρωινά/ Απογευματινά

Απευθύνεται σε άτομα που δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία με τα Ισπανικά. Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων, θα είστε ικανός ομιλητής της γλώσσας και θα μπορείτε να επικοινωνείτε με άνεση για όλα τα σημαντικά θέματα της καθημερινής ζωής. Το λεξιλόγιό σας θα είναι επαρκές για την ανταλλαγή βασικών πληροφοριών, χρησιμοποιώντας απλές συντακτικές δομές και γραμματική.

90€/μήνα
για 8 μήνες

Level B2

Έναρξη: 2 Οκτώβριου 2023
Λήξη: 31 Μαΐου 2024
Τμήματα: Πρωινά/ Απογευματινά

Με την επίτευξη αυτού του επιπέδου, έχετε πρακτικά καλύψει όλη τη γραμματική και τη συντακτική των Ισπανικών. Είστε σε θέση να συζητήσετε για θέματα που απαιτούν προχωρημένη επιχειρηματολογία, όπως το περιβάλλον, η οικονομία, η πολιτική και πολλά άλλα, χρησιμοποιώντας πλούσιο λεξιλόγιο και περίπλοκες δομές προτάσεων.

 

90€/μήνα
για 8 μήνες

Level C1

Έναρξη: 2 Οκτώβριου 2023
Λήξη: 31 Μαΐου 2024
Τμήματα: Πρωινά/ Απογευματινά

Αυτό το επίπεδο ανήκει σε μια πολύ υψηλή κατηγορία, όπου ο κάτοχός του θεωρείται έμπειρος και ικανός χρήστης της γλώσσας. Έχει τη δυνατότητα να επικοινωνεί με άνεση σε θέματα ακόμα και επιστημονικού χαρακτήρα, χρησιμοποιώντας ένα εξαιρετικά εκτεταμένο λεξιλόγιο και περίπλοκες γραμματικές και συντακτικές δομές.

 

90€/μήνα
για 8 μήνες

Γιατί Online μαθήματα Ισπανικών στο Central Studies;

Μαθήματα με στυλ

Ξεχάστε την βαρετή μάθηση. Τα μαθήματά μας είναι γεμάτα χαρά και αστεία, για να διασκεδάσετε και να μάθετε ταυτόχρονα. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να σας κρατήσουμε χαμογελαστούς καθ’ όλη τη διάρκεια των μαθημάτων.

Κουλτούρα και παράδοση

Θα σας μεταφέρουμε στα γραφικά σοκάκια της Μαδρίτης, στις εκθαμβωτικές παραλίες της Βαρκελώνης και στα ένθετα φεστιβάλ της Σεβίλλης. Θα γνωρίσετε την πλούσια Ισπανική κουλτούρα μέσα από τα μαθήματα μας και θα αποκτήσετε μια αληθινή σύνδεση με τη χώρα.

Εξατομικευμένη προσέγγιση

Κάθε μαθητής είναι μοναδικός, και εμείς το καταλαβαίνουμε. Οι καθηγητές μας είναι έμπειροι και προσαρμόζουν την διδασκαλία στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας και να φτάσετε σε επίπεδο ικανοποιητικής Ισπανικής γλωσσομάθειας.

Πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό

Δεν μένουμε μόνο στα βιβλία. Θα σας εφοδιάσουμε με πλούσιο εκπαιδευτικό στην εκπαιδευτική μας πλατφόρμα Lingoflex όπου έχετε απεριόριστη πρόσβαση ακόμη και μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων. 

Ευέλικτα προγράμματα παρακολούθησης

Σε εμάς θα βρείτε πρωινά, μεσημεριανά και απογευματινά τμήματα. Επιλέγετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο πρόγραμμά σας. Ακόμη κι αν χάσετε κάποιο μάθημα, δεν έγινε και τίποτα. Σας το στέλνουμε πίσω βιντεοσκοπημένο!

Προσιτές τιμές & μεγάλες προσφορές

Προσφέρουμε πάντα τα καλύτερα πακέτα διδάκτρων και τα προσαρμόζουμε στις δικές σας ανάγκες. 

Ακόμα το σκέφτεσαι;
No pressure.
Κράτα screenshot!

¡Hasta pronto!
Τα λέμε σύντομα!

Δείτε τι επιλέγουν οι άλλοι

Εδώ θα βρείτε στατιστικά με τη ξένη γλώσσα που επιλέγουν οι ενήλικες κατά προτεραιότητα. Τα ποσοστά προκύπτουν από εγγραφές από το 2018 κι έπειτα. Όπως φαίνεται, τα Ισπανικά είναι Νο.1 επιλογή ξένης γλώσσας μετά τα Αγγλικά. 

Αγγλικά
90%
Ισπανικά
80%
Ιταλικά
75%
Γερμανικά
49%
Πιστοποιήσεις κάθε χρόνo
0 +
Ποσοστό ικανοποίησης πελατών
0 /5
Εκπαιδευτικό & διοικητικό προσωπικό
0

Nuestros estudiantes nos aman!

Our students love us!

Αυτές οι αληθινές εμπειρίες αποτελούν μια απόδειξη της ποιότητας των υπηρεσιών μας και της αφοσίωσής μας στην εκπαίδευση. Θα τις βρείτε και δημοσιευμένες στο Google μεταξύ άλλων 250 αξιολογήσεων!

Δέσποινα Π.

Μαθήτρια

5/5

Κάτι παραπάνω από ευχαριστημένη! Επαγγελματισμός, μεθοδικότητα και ευγένεια είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν το προσωπικό του Central. Εξαιρετική δουλειά!!

Δανάη Μπ.

Μαθήτρια

5/5

Ουσιαστική και Στοχευμένη μάθηση ! Πτυχίο C2 στην Αγγλική γλώσσα σε μόλις 4 μήνες. Σίγουρη επιτυχία , φιλικό κλίμα από όλη τη διοίκηση. Οι καθηγητές αλλά και το κέντρο αποπνέει την εμπιστοσύνη που χρειάζονται οι μαθητές, ειναι ευγενικοί, φιλικοί και ανταποκρίνονται σε όλες μας τις απορίες! Τα μαθήματα τα οποία διενεργούνται σύγχρονα και εξ αποστάσεως ήταν πολύ ευχάριστα και ξεκούραστα! Το πρόγραμμα είναι ευέλικτο και έτσι όλοι μπορούμε να προσαρμόσουμε τα μαθήματα ανάλογα με τις υποχρεώσεις μας
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους!
Ευχαριστούμε για την συνεργασία!

Ροθάνθη Σφ.

Μαθήτρια

5/5

Εξαιρετική η συνεργασία με το κέντρο CENTRAL Α. Ηλιούπολης, οι υπηρεσίες τους ήταν άψογες, από κάθε άποψη!

Εσείς ρωτάτε, εμείς απαντάμε

Τα Ισπανικά είναι πολύτιμα για πολλούς λόγους. Αν είστε λάτρης των ταξιδιών, η γνώση των Ισπανικών σας επιτρέπει να επικοινωνείτε με ντόπιους, να ανακαλύψετε απομακρυσμένες παραλίες και να απολαύσετε την πλούσια κουλτούρα κάθε προορισμού. Επιπλέον, αν εργάζεστε ή σκοπεύετε να εργαστείτε σε κλάδους όπως η τουριστική βιομηχανία, η γλωσσομάθεια σας αποτελεί σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Μην ανησυχείτε! Η Ισπανική γλώσσα είναι μια από τις πιο φιλικές γλώσσες για να μάθετε, ιδιαίτερα εάν γνωρίζετε ήδη μια άλλη ευρωπαϊκή γλώσσα. Η αγνή, καθαρή προφορά μας διευκολύνει ως Έλληνες και από την πρώτη στιγμή μπορούμε να κάνουμε… μικρά θαύματα!

Κάθε άτομο προοδεύει σε διαφορετικούς ρυθμούς, αλλά με την αφοσίωση και την πρακτική, μπορείτε να επιτύχετε την καλή γνώση των Ισπανικών σε σύντομο χρονικό διάστημα. Με την καθοδήγηση των έμπειρων καθηγητών μας και το προηγμένο μαθησιακό περιβάλλον μας, θα προοδεύετε σταδιακά και αποκτάτε την αυτοπεποίθηση να επικοινωνείτε στα Ισπανικά με αυτοσυνέπεια.

Τα μαθήματά μας είναι βασισμένα σε αξιόπιστα προγράμματα σπουδών ώστε να μπορούμε να υποσχεθούμε αξιόπιστα αποτελέσματα. Αν σας ενδιαφέρει κάποιο εντατικό πρόγραμμα μαθημάτων μπορείτε να το συζητήσετε με έναν εκπρόσωπό μας.

Ενημερωθείτε για τα διαθέσιμα τμήματα!

Επιλέξτε τη ξένη γλώσσας που σας ενδιαφέρει να λάβετε ενημερωτικό υλικό.
Scroll to Top