Πρόγραμμα Δωρεάν Συμμετοχής στις Εξετάσεις TOEIC

Η Ελληνοαμερικάνικη Ένωση (HAU) ανακοινώνεi την έναρξη του προγράμματος για την δωρεάν συμμετοχή στς εξετάσεις αγγλικής γλώσσας για την πιστοποίηση του TOEIC.

Η δράση θα παραμείνει ενεργή ως τον Δεκέμβριο 2019.

Το πρόγραμμα είναι ιδανικό για όσους έχουν καλή γνώση αγγλικών αλλά τους λείπει μία πιστοποίηση, ιδιαίτερα για διαγωνισμούς ΑΣΕΠ.

Η πιστοποίηση TOEIC είναι από τις πιο αναγνωρισμένες παγκοσμίως ενώ αποτελεί εδώ και χρόνια την πρώτη επιλογή των ενηλίκων στην Ελλάδα ως αναγνωρισμένο πτυχίο από τον ΑΣΕΠ.

Ο υποψήφιος εξετάζεται μόνο στο listening και στο speaking, ενώ δεν εξετάζεται σε έκθεση και προφορικά.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δομή της εξέτασης θα βρείτε εδώ

Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα θα σας σταλεί διαδικτυακό υλικό με Past papers.

Προαιρετικά, για την καλύτερη προετοιμασία σας, μπορείτε να εγγραφείτε συνδρομητής στην εκπαιδευτική πλατφόρμα Flex English, κόστους 40 ευρώ, για 3 μήνες.

Ο υποψήφιος δηλώνει τον τόπο και την ημερομηνία που επιθυμεί να εξεταστεί χωρίς να καταβάλλει τα δίδακτρα. Αυτά καταβάλλονται μόνο σε περίπτωση επιτυχίας, οπότε και θα καταβληθούν για να εκδοθεί το πτυχίο.

Κόστος έκδοσης πτυχίου 150 ευρώ. Τα εξέταστρα καταβάλλονται σε διάστημα ενός μήνα από την ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.

Δηλώστε συμμετοχή κοντά στον τόπο κατοικίας στις διαθέσιμες ημερομηνίες δείτε εδώ.

Προσοχή: Απαραίτητη προϋπόθεση για τη δωρεάν συμμετοχή σας στις εξετάσεις για το TOEIC είναι να μην έχετε ξανασυμμετάσχει στο πρόγραμμα!

Ακύρωση συμμετοχής μπορεί να γίνεις έως 15 μέρες πριν την εξέταση.

Συμπληρώστε την φόρμα και εξασφαλίστε δωρεάν συμμετοχή στις εξετάσεις TOEIC την μέρα και στην πόλη που σας βολεύει